Alte titluri


 Edituri partenere

Cartea Romaneasca -10 %
Institutul European -10 %
Polirom -10 %
Ad Libri
Agapis
Agaton
Agnos
Aius
Alcris
Aldopress

Vezi toate editurile...


Psihologia sociala a organizatiilor

Epuizat

Psihologia sociala a organizatiilor
Claude LOUCHE
Psihologie
Editura Institutul European
Traducator ANTONIU, Irinel

Acest volum este o sinteza a temelor clasice din psihologia sociala a organizatiilor. Dupa o definire a disciplinei si a obiectivelor ei, autorul parcurge metodologiile de cercetare, explicitind diferitele conceptii despre om care stau la baza acestora . In lumea care se construieste si se transforma rapid sub ochii nostri (ritmul transformarilor fiind astazi mult mai rapid ca niciodata), prin automatizarea proceselor de productie, aparitia noilor tehnologii si explo¬zia industriei informatice, interactiunea sociala devine o componenta din ce in ce mai importanta a activitatii profesionale. in aceasta lume u interactiunii sociale si a schimbarilor rapide, lume in care un procent din ce in ce mai mare din populatia activa lucreaza in domeniul comertului sau al serviciilor, analiza activitatii organizationale, a mecanismelor si resorturilor psihologice care determina, in eficacitatea organizational!, satisfactia angajatilor, este din ce in ce mai importanta.
Volumul ofera o perspectiva sintetica, adaptata recentelor transformari la nivel macro- si micro- social, distingandu-se de alte volume similare prin cateva particularitati.
Volumul vine si cu o perceptie „proaspata" a domeniului orga¬nizational, ofera satisfactia familiarizarii cu specificul domeniului, cu teoriile sau conceptele relevante intr-o maniera simpla, clara si directa. Autorul reduce la minimum limbajul abstract, pretentios, renuntand la descrierile detaliate de „punere in scena" a unei noi conceptii teoretice (atat de intalnite in astfel de lucrari), definind si exemplificand succint esenta conceptului, teoriei sau fenomenului studiat. Volumul adresandu-se celor care doresc sa se familiarizare cu problematica psihologiei organizational si a psihologiei sociale aplicate in context organizationale, definirea clara si intuitiva a conceptele si fenomenelor organizationale este, filra indoiala, o virtute care merita apreciata.


Nr. pagini: 248
ISBN 978-973-611-801-2
Format 140x190 mm
Anul aparitiei 2013

Recomandari din acelasi domeniu:


 Autentificare


 Cautare


 Cuvinte cheie
Albume. Carti ilustrate 21
Atlase. Dictionare si Enciclopedii 120
Carti pentru copii si tineret 138
Diverse 156
Drept 393
Fara domeniu 11
Fictiune 1434
Ghiduri practice 418
Limbi si civilizatii straine 139
Manuale si auxiliare 248
Medicina 124
Metodologie / Pedagogie 118
Non-fictiune 450
Psihologie 257
Reviste 26
Stiinte sociale 704
Stiinte umaniste 811
Tehnologie si Stiinta 166
 Parteneri

 
Ghidul tau autentic de shopping.